Free music download best sites, Android free music download online

Download Dalan Liyane - Hendra Kumbara Cover Woro Widowati Lirik Mp3

Dalan Liyane - Hendra Kumbara (Cover Woro Widowati) Lirik, Ovi Kusuma Wardani, 04:17, PT4M17S, 5.88 MB, 3,322, 27, 0, 2020-03-20 10:17:18, 2022-08-09 17:08:53, MVDESIGNZ, mvdesignz.net.

How to Download:

  • Click 2x
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!
  • If it's slow or an error, use an alternative download link!
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!

↓↓↓↓↓↓↓

↑↑↑↑↑↑↑

--------DALAN LIYANE--------

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang-sayange
Pas lagi jeru-jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten-sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Recent Download