Free music download best sites, Android free music download online

Download DHISTA RARA - TURU NANG DADANE NEW VERSION 2021 Feat ADER NEGRO Music Live Mp3

DHISTA RARA - TURU NANG DADANE [NEW VERSION 2021] Feat ADER NEGRO (Official Music Live) - NEW DHESTA, DHESTA MUSIK OFFICIAL, 05:49, PT5M49S, 7.99 MB, 155,113, 988, 0, 2021-12-12 12:00:11, 2022-09-27 05:07:22, MVDESIGNZ, mvdesignz.net.

How to Download:

  • Click 2x
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!
  • If it's slow or an error, use an alternative download link!
  • If popunder / newtab ads appear, ignore them and return to this page!

↓↓↓↓↓↓↓

↑↑↑↑↑↑↑

DHISTA RARA - TURU NANG DADANE [ NEW VERSION 2021 ] Feat ADER NEGRO (Official Music Live) - NEW DHESTA

Title : Turu Nang Dadane
Artist : Dhista Rara
Songwriter : Hawadin

Kunjungi kami :
Youtube channel ♫ : rb.gy/gefara [ SUBCRIBE ]
Instagram ♫ : bit.ly/3jyvv4F [ FOLLOW ]
Tiktok ♫ : bit.ly/3waA1ZK [ FOLLOW ]

FULL ALBUM
♫ NEW DHESTA MUSIC VOL. 1 : bit.ly/3u3Dav1
♫ NEW DHESTA MUSIC VOL. 2 : bit.ly/3lCpYcK

♫ Lyrics ♫ (Turu Nang Dadane)

kepingin turu nang dadane
kepingin sun ngelus rambute
cagerno duh kelendi rasane
keloron dadi lan nyatane

sun angen raino lan bengi
sing leren ulihe sun ngimpi
geregetan dung terus gedigi
keloron semanding ring ngimpi

masiyo ulan ring duwuran
bisane mung ulihe nyawang
masiyo mung kembange bantal
ketimbang nono babar pisan

kadung wis teko lan jodone
kelakon turu nang dadane

kepingin turu nang dadane
kepingin sun ngelus rambute
cagerno duh kelendi rasane
keloron dadi lan nyatane

masiyo ulan ring duwuran
bisane mung ulihe nyawang
masiyo mung kembange bantal
ketimbang nono babar pisan

kadung wis teko lan jodone
kelakon turu nang dadane

kepingin turu nang dadane
kepingin sun ngelus rambute
cagerno duh kelendi rasane
keloron dadi lan nyatane

***
Available download & streaming on :
iTunes ♫ : coming soon ..
Spotify ♫ : coming soon ..
Joox ♫ : coming soon ..
***

For Job Contact our Management:
Tlp / WA : +6285311584331 (Eko Dhesta)
E-mail : [email protected]
Alamat : Muncar - Banyuwangi - Jawa timur

Copyright © 2021 New Dhesta Music Official. All rights reserved

Special thank's to :
♫ Percusion : Ader Negro
♫ MC : Ridho Woyo - Woyo
♫ Keyboard 1 : Ady ADM Pro
♫ Keyboard 2 : Eko Dhesta
♫ Gitar 1 / Melody : Cose Rhamadhan
♫ Gitar 2 / Bass : Mureh Bass
♫ Suling : Mamat Suling
♫ Sound System : Bathara Pro Audio
♫ Mixing & Mastering : Rhayana Reshwara Record
♫ Video Editing : Prondes Pro Videography
♫ Lighting : One Zero Solution
♫ Backdrop : Ali Aldoe Decoration
♫ Stage : Okky Pro

Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe saluran resmi kami, juga klik gambar lonceng agar kamu dapat info terbaru video rilisan New Dhesta Musik
#DhistaRara #TuruNangDadane #NewDhestaMusic

Recent Download